mandag 14. juli 2008

Dag 5 - Mandag 7. juli

Mandag 7. juli

Mandag er helligdagen til Marie. Det er den eneste dagen i løpet av en hel uke hvor hun har helt fri fra jobbinga på dykkersenteret. Det var derfor vi tillot oss å gå ut og ta noen drikker (øl for min del) i går. Og i dag hadde vi diskutert ganske mye hva vi skulle finne på. Det gikk fra alternativer som båtturer til ørkenvandring og billeie. Men det endte i grunn opp med at vi ikke gjorde noen verdens ting. Og det var utrolig deilig. Vi bare slappa av. Jeg leste blant annet masse i en bok jeg har lånt av Sjømannskirka (som ligger vegg-i-vegg med leiligheten til Marie), og sola meg selvfølgelig. Utpå ettermiddagen ble vi enige om å ta taxi til Puerto Rico hvor vi gikk på en kinesisk restaurant hvor de hadde kun buffét. Koselig, selv om Puerto Rico i seg selv ikke akkurat er verdens vakreste navle.

Etterpå tok vi taxi til Anfi, et sted litt nærmere Arguineguin, hvor vi så på ”time share-leilighetene” som er bygd der (det vil da si at en kjøper en leilighet for 125 000 NOK, og da får en lov til å ha leiligheten én fast uke i løpet av året, hvert år. Bra deal? Neppe. Men fine leiligheter). Anfi er et lite sentrum for seg selv, veldig nydelig i grunn. De hadde en slags øy der, med hvit, romantisk bro. Vi gikk en rundtur på øya mens Marie forklarte hvor hun pleide å snorkle, jogge og gå turer. Bra med lokal guide. :) Hun fortalte forresten at den fine sandstranda de har der har spesialt-innflydd sand fra Karibien (hvordan skriver en det?! Dere skjønner sikkert hvor jeg mener). Snakk om snobberier. Og til Maries glede; en katt gravde et hull på sandstranda, satte seg ned, dreit vel og lenge, og gravde ned driten med mer sand. Hurra!

Etter å ha fått relativt dårlig service på en av utestedene der, betalte vi for oss (0 tips) og bestemte oss for å gå strandlinja tilbake til Arguineguin. En skikkelig koselig tur i grunn! For en herlig, avslappende dag.

Ingen kommentarer: