søndag 28. desember 2008

Jenta som lekte med ilden


Jessda, da var jeg ferdig med bok nr 2 av Stieg Larsson: "Jenta som lekte med ilden". Jeg tror kanskje jeg leste den ut på tre dager. Jepp, må være noe sånt. Fikk låne den av pappas kjæreste på julaften (hun fikk den tilfeldigvis i julegave!), og nå er jeg ferdiglest. Haha!

FOR EN BOK! Også denne har fratatt meg nattesøvnen. Hjelpe meg. Anbefales!

4 kommentarer:

Asbjørn Tveit sa...

Hehe... Så at den andre boken ("menn som hater kvinner") kommer på film.... kanskje jeg burde lese den? Men akkurat nå i disse nyttårstider har jeg begynt i det smått på obligen som skal leveres 5. januar og derfor leser jeg Harry Potter (den første boken) for tiden, en spennende bok det også:P

Eivor sa...

SA jo at du kom til å bli ferdig med alle 3 før semesteret starter opp igjen! :P

Martine sa...

Asbjørn: Jepps, den kommer på film. Gleder meg! Men jeg vet jo at boka kommer til å være bedre. Dessuten er jeg litt skeptisk til hvordan de har valgt å framstille Salander. Men det får så være. Sånn er det på film. :) Gleder meg uansett.

Dessuten må du definitivt lese de bøkene. De er geniale! :D

Eivor: Hahaha, japp, det ser ut som du kan ha rett. Nå holder jeg på med siste boka. Men har bare lest 100 sider enda da... ;)

mamma sa...

He, he lille venn

Jeg syntes den siste boka var best jeg :-) Men så er jeg litt fasinert av advokat-miljöer da ;-)

Jörgen syntes nr 2 var best. Så da kan du konsumere deg igjennom nr 3 og fortelle meg hva du synes ;-)

Filmen fra den förste boka kommer i slutten av februar. Mikael Nyqvist som Blomqvist passer bra, men jeg er også spent på Salander. Hun som skal spille Salander er litt for "pen" til å ha den rollen, synes jeg.

Fortsatt god jul og god klem fra mamma. Lykke til med flytten. Vi sees i helgen.