torsdag 4. juni 2009

Boliglån

Det er virkelig en jungel der ute med utrolig mange banker som tilbyr boliglån! Hvis det er noen av dere som har noen tips eller erfaringer å komme med, er det baaaaare å komme med dem. :)

Og da mener jeg alt, fra priser til kundeservice til betaling. A til Å. Tips tas mot med takk! :)

-

4 kommentarer:

Ann`s Side sa...

Postbanken er ganske bra! Og ikke minst gunstige betingelser ifht førstehjemslån. I tillegg finnes jo husbanken:)
I postbanken er det bare å sende søknad om hvor mye du ønsker i lån (bør være realistisk), og ikke minst bør du ha oversikt om du klarer betalingen. Dersom noen kan stille opp som kausjonist/medlånetager stiller du sterkere..
Husbanken har mer strengere regler for hvem som oppfyller kravene, men dersom du gjør det, er saken biff:) send dem en søknad/mail. det gjelder forsåvidt for alle bankene. Lurt å bare sjekke dem ut, så får du alltids tilbakemelding.. Lykke til:)

Martine sa...

Takk for tips! :D

Jeg har bestemt meg for å prøve Gjensidige. Forhandler med dem nå, venter på å høre hva de har å si til søknaden min.

Jeg har en backup-sikring, men vil helst ikke bruke den. MEN, får se da, hva banken sier om det jeg har fylt inn til nå. :D

Skal ha tipsene dine i bakhodet (og på bloggen). :D

Marit sa...

Vi skal kjøpe leilighet nå når vi flytter nedover, og har en god tone med Nordea. Var på et generelt info-møte med dem i går, og de er så fryktelig trivelige! det hjelper også på om man er kunde i banken og har et godt forhold til dem fra før, da kommer du langt frem i køa. De har mange valgmuligheter og gode rådgivere, jeg tror nok vi skal finne et lån vi kan "trives" med. Jeg har trua på Nordea, i alle fall!

Martine sa...

Marit: Det er jo kjempebra at dere har god kommunikasjon med banken deres! Ingenting er bedre enn det. :D Jeg har dessverre ingen bank jeg har vært lojal til i mange år, unntatt Skandiabanken. Og de vil ikke rikke seg, må ha inntekt som er relativt høy og stabil mange år tilbake for å i det hele tatt få lån der dessverre. Og det funker dårlig når jeg er nyutdanna. *sukk* Men skal ta en titt på Nordea. :) Takk for tips! :D